Uz Candy perilice posuđa – ručno pranje stvar je prošlosti!

POSVETITE SVOJE SLOBODNO VRIJEME STVARIMA KOJE SU VAM ZAISTA BITNE

Nedjeljni ručak u krugu obitelji, roštilj uz prijatelje i nogometnu utakmicu, doručak u krevet za voljenu osobu? Mnogi od nas uživaju u pripremi hrane, ali i najbolje kulinarsko umijeće pada u zaborav ukoliko vam pranje posuđa predstavlja noćnu moru.

 

Candy prepoznaje potrebe korisnika, shvaća da ključ uspjeha leži u pametnim rješenjima – Candy perilice posuđa inovativne tehnologije i prepoznatljivog talijanskog dizajna, jednostavne za upotrebu uz nepobjedivu kvalitetu pranja. Zahvaljujući opsežnom znanju i dugogodišnjem iskustvu, Candy pomiče granice uz rekordne rezultate - maksimalna fleksibilnost kapaciteta, vrhunska energetska učinkovitost, napredna tehnologija.

 

Uvjeti promocije

Za svaku kupljenu Candy perilicu posuđa, u razdoblju od 01.07.2019 do 31.12.2019 ostvarujete pravo na CARE&PROTECT PROMOTIVNI PAKET SPECIJALIZIRANIH SREDSTAVA ZA PERILICU POSUĐA. Candy Care&Protect promotivni paket sadrži: tablete (30 kom), sjajilo (1 kom), miris (2 kom), sredstvo za čišćenje (4 kom)

Postupak prijave za CARE&PROTECT PROMOTIVNI PAKET:

 

Pošaljite sliku računa i osobne podatke (ime, prezime, kontakt broj, adresu) na promo@candy.hr, najkasnije 30 dana od datuma kupnje. Vaš paket šaljemo na kućnu adresu unutar 30 dana od dana prijave. Nepotpune prijave ne uzimamo u obzir. Ponuda vrijedi do 31.12.2019 ili do isteka zaliha.

 

 

Zaštita osobnih podataka: Sukladno i u svrhu članaka 7., 13. i 23. Zakonodavne odredbe broj. 196/2003 te Uredbe 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka): Prikupljanje i obrada osobnih podataka poslanih na promo@candy.hr koristi se isključivo u svrhu ostvarenja prava na Candy Care&Protect promotivni paket, uz poštivanje važećih zakonskih i regulatornih obaveza koje uređuju zaštitu osobnih podataka.