UPITAJTE CANDY
Povratak na blog

Vodič za preživljavanje za usamljene muškarce

Vodič za preživljavanje za usamljene muškarce

Sedam godina vjernosti nije samo naziv starog filma, već noćna mora za mnoge muškarce koji se nakon nekoliko dana samoće nađu bez čistog rublja, osuđeni na hranu iz dostave, u kući koja samo što ne eksplodira...Ili barem je to mišljenje vaše bolje polovice! Želite je impresionirati? Priskačemo u pomoć s praktičnim savjetima za "kućno preživljavanje".

U kuhinji

Dvije su mogućnosti: ili ćete cijeli tjedan biti osuđeni  na hranu iz dostve ili pokušati s brzim i jednostavnim receptima (možda čak i zdravih i ukusnih jela) koje možete pripremiti u 10 minuta. Posebice ljeti s velikim izborom sezonskog voća i povrća. Imate li kakvih ideja? Hladna tjestenina, odlično rješenje za da potrošite sadržaj hladnjaka ili pak salata s cherry rajčicama, bosiljkom i maslinama. Što s tehnološkom alternativom? Nova COOK IN aplikacija za mikrovalnu pećnicu dolazi uz mnoštvo jednostavnih recepata i čini vaš život jednostavnijim uz veliku uštedu vremena.

Rublje

Ne...iako se čarape i majice magično ne pojave čiste u vašem ormaru, ne brinite. Danas postoje mnogi čarobni programi koji jamče savršene rezultate pranja bez muke. Želite li primjer? MPS+, Candy patentirana tehnologija koja, zahvaljujući izravnom mlazu koncentrirane otopine vode i deterdženta koja dubinski prodire u vlakna, osigurava izuzetne rezultate pranja. Sve u manje od sat vremena zahvaljujući Perfect Rapid 59' programu. Ako ste zapeli na samom početku i ne znate otkud krenuti, Smart Touch perilice rublja najbolje su rješenje za vas: potražite pomoć Glasovnog vodiča, pravog pomoćnika koji će za vas odabrati optimalan program ovisno o vrsti tkanine, boji i stupnju zaprljanosti. Uz nove Candy perilice rublja, potreban je samo jedan korak, unos preko smartphona da pokrenete programe koje je odabrala vaša žena kako biste dobili odlične rezultate.

Zbogom zaprljanom posuđu

Zvuči komplicirano, ali zaista nije. Sami ste kod kuće, vaš domet jedan je tanjur, vilica i čaša dnevno. Preuzmite inicijativu, stavite ih u posuđe i odaberite program za samca. Za uklanjanje čak i najtvrdokornijih mrlja, tu je Perfect Rapid Zone, dodatna mlaznica smještena ispod donje košare, a koja će ukloniti i zakorenu prljavštinu. Sada imate sve pod kontrolom. Ako i dalje imate poteškoća, pošaljite nam upit!
20/06/15
Kategorije: