UPITAJTE CANDY
Povratak na blog

Krio Suite hladnjaci: predsjednički apartman za vašu hranu

Krio Suite hladnjaci: predsjednički apartman za vašu hranu

Krio Suite Candyjev je hladnjak dizajniran prema konceptu predsjedničkog  apartmana za svaku namirnicu.  Uređaj poboljšane praktičnosti i dizajna u kombinaciji s vrhunskim tehnologijama.

Dizajn se ističe novim premium displayem s bijelom LED rasvjetom, metalnim profilima na policama, inox obrade. Novi Sky LED  elektronski sustav upravljanja omogućuje uključenje i isključenje hladnjaka na dodir prsta, dok Air Fan ventilacijski sustav osigurava optimalno kruženje zraka i raznoliku raspodjelu temperature unutar hladnjaka: sve to i mnogo više jamči vašoj hrani doživljaj boravka u predsjedničkom apartmanu.

Tehnologija istovremeno jamči optimalno kruženje zraka za očuvanje hrane (ventilacijski i No Frost hladnjaci), visoku energetsku učinkovitost i nižu razinu buke. Svi modeli dolaze uz inverter kompresor, imaju do A+++ klasu energetske učinkovitosti i kondenzator ugrađen u bočnom zidu.

Confort linija dizajnirana je za maksimalnu praktičnost kod korištenja, zahvaljujući ladici za voće i povrće uz mogućnost kontrole temperature, te Fresh Zone  ladici za svježe namirnice poput mesa, sira i ribe. Obje su opremljenje teleskopskim vodilicama za lakše i tiše otvaranje i zatvaranje, kao i istaknutim simbolima za pomoć kod identifikacije odgovarajućih namirnica.

Svi hladnjaci iz asortimana imaju police podesive po visini uz Stop Back sigurnosnu funkciju i jedinstvenu Safety Close tehnologiju koja sprječava slučajno otvaranje vrata.

20/06/15
Kategorije: