UPITAJTE CANDY
Povratak na blog

Zdravi ljetni recepti uz COOK IN aplikaciju

Cook in app

Vaš osobni kulinarski pomoćnik stiže u pomoć! Nova revolucija zove se COOK IN, inovativna aplikacija uz koju mikrovalna pećnica više neće biti samo za zagrijavanje, već nudi pomoć u pripremi ukusne i brze hrane, koja će zadovoljiti sve ukuse.

Nikada niste koristili tavu za prženje ili uključili mikrovalnu pećnicu? Bez straha, COOK IN aplikacija vodi vas korak po korak u pripremi savršenih jela u samo par minuta.

Jednostavno skinite Candy simply-Fi aplikaciju i pristupite željenom izborniku - tu su priručnik s korisnim i praktičnim savjetima o alternativnoj upotrebi mikrovalne pećnice, kulinarske zanimljivosti i informacije o raznim namirnicama te recepti s mnoštvom ideja prema kategorijama. Znatiželjni ste? Čeka vas vodič kako sterilizirati bočice, pripremiti povrće na najbolji način, značajke preko 30 namirnica i mnogo više.

Bezglutenski jelovnik za najmlađe, preporuka svježih ljetnih jela i deserta - dostupno je mnoštvo recepata, osmišljenih od strane profesionalnih kuhara, namijenjenih posebno za mikrovalnu pećnicu uz slikovni vodič kako bi priprema bila što jednostavnija.

Konkretno, COOK IN aplikacija idealna je za dvije vrste posebno zahtjevnih korisnika: majke i sve one koji teže zdravoj prehrani.

Mučite se s pripremom dječje hrane ili dojenjem? Baby Food funkcija pomoći će vam u pripremi dječjih kašica i juha zahvaljujući velikom broju dostupnih programa ili zagrijati mlijeko na idealnu temperaturu i sterilizirati dječje bočice i dude.

Lagana i zdrava hrana - zvuči primamljivo? Uz Cook Light program možete pripremiti autohtona jela uz smanjenu masnoću, korištenjem namirnica poput jogurta, mahunarki i tjestenine od cjelovitih žitarica - samo odaberite omiljeni recept i potvrdite početak pečenja. COOK IN aplikacija brine za vašu večeru.

Iznenadite svoju obitelj i prijatelje svaki dan - priprema novog jela bit će dječja igra.

Asortiman čine modeli od 20, 22, 25 i 30 litara, samo s mikrovalovima ili kombinacijom mikrovalova i žara, uz velik izbor boja uključujući srebrnu, crvenu, crnu ili bijelu, ovisno koja će se najbolje uklopiti u vaš prostor.
20/06/17
Kategorije: